NL

Careers

DIAMOND Vacaturen en carrières

Diamond SA is een internationale onderneming actief op het gebied van optische glasvezel technologie met haar hoofdkwartier gevestigd in Losone, zuidelijke deel van Zwitserland. Het bedrijf telt meer dan 200 medewerkers in Zwitserland. Naast de hele productie en montage van onze producten is ook de directie, research en ontwikkeling, kwaliteit, verkoop en marketing op het hoofdkwartier in het Zwitserse kanton Ticino gevestigd , dus volledig "made in Switzerland". De ondernemingsactiviteiten worden ondersteund door de verkoop en Service Centers in Gossau (Zürich) en in de Port (Bern), voor de Zwitserse markt. Bovendien, kan de DIAMOND SA rekenen op 4 dochterondernemingen en de meer dan 20 vertegenwoordigers wereldwijd.

Onze medewerkers, met name in de gebieden van R & D en verkoop, werken in een uitdagende en afwisselende werkomgeving, waarin naast de technische vaardigheden de talenkennis kan worden geïmplementeerd

DIAMOND SA is voortdurend op zoek naar gemotiveerde, veelzijdige en betrouwbare medewerkers, waarvan knowhow en competenties de basis van succes van het bedrijf vormen.

Vacatures

Geen vacatures op dit moment.